CADEAU IDEE

Gift
Card

Anspach en The Mint hebben het perfecte cadeau voor jou. Met de Gift Card, bied je de vrijheid om te kiezen… in verschillende winkels!

The Mint werkt samen met Anspach om jou het perfecte cadeau aan te bieden: een Gift Card die geldig is in alle deelnemende winkels van The Mint en Anspach.

Wil je een cadeau geven? Ben je gehaast, afgeleid, in twijfel of genereus? Durf de Gift Card te geven! Beter dan een knuffel, want de Gift Card zal iedereen aanspreken die je wil verwennen. Het geeft toegang tot een zeer ruime keuze in een dertigtal winkels.

Wat is de Gift Card Anspach – The Mint?

  • De Gift Card Anspach – The Mint is een cadeaukaart geldig in alle deelnemende winkels.
  • De Anspach – The Mint Gift Card is verkrijgbaar aan de verkoopautomaten in Anspach en The Mint. De machines bevinden zich in het midden van de shopping.
  • Betalen kan alleen met bank- en kredietkaarten. Je kan de Gift Card opladen met een bedrag naar keuze tussen 5€ en 250€.

Waar kan ik de Anspach – The Mint Gift Card gebruiken?

De GIFT CARD kan gebruikt worden in alle deelnemende winkels en restaurants van Anspach en The Mint. 

  • De kaart kan één of meerdere keren worden gebruikt tot de waarde van de kaart op is. Het restbedrag kan betaald worden via een ander betaalmiddel (zie voorwaarden in de winkel). Als het bedrag van de aankopen hoger is dan het bedrag op de Gift Card, kan je een ander betaalmiddel gebruiken.
  • Let op, sommige winkels accepteren alleen contant geld om het verschil te betalen. Vraag dit eerst na in de winkel.

Waar kan ik het saldo van mijn Anspach – The Mint Gift Card controleren?

Je kan het saldo en de gebruiksvoorwaarden van uw Gift Card controleren via:  anspach-themint.giftify.me of door de QR-code op jouw Gift Card te scannen bij de automaat.

Gift Card

Deelnemende handelaars

Anspach

Adagio
April
Cassis
Damart
Di
Guapa
LaBels
Neuhaus
Paprika
Pearle
Proximus
Standaard Boekhandel
Tape à l’oeil
Unisa
Venizi