Ontdek

Diensten

PBM
toegang

Verschillende aanpassingen vergemakkelijken de toegang voor mensen met een beperkte mobiliteit: brede gangpaden, aangepaste liften, invalidentoiletten… we doen ons best om het bezoek voor mensen met een handicap te vergemakkelijken.

AED
defibrillator

Er is een AED-defibrillator beschikbaar op -1. Je kan deze terugvinden dankzij het pictogram in het midden van de galerij.

Gift Card
verdelers

The Mint werkt samen met Anspach om jou het perfecte cadeau aan te bieden: een gift card die geldig is in alle deelnemende winkels van The Mint en Anspach. De gift card is geldig is meer dan 30 winkels en kan worden opgeladen met een bedrag tussen 5 en 250 euro.

Geldautomaten

Een ING geldautomaat is beschikbaar buiten (0).

Free
Wifi

We bieden je graag gratis WiFi aan in de hele galerij.

Publiek WC
& Babygebied

Herentoiletten en damestoiletten die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit zijn beschikbaar op niveau -1.

Veiligheid

Indien nodig staat een beveiligingsagent tot jouw beschikking. Al onze agenten zijn getraind in eerste hulp. Wij hechten veel belang aan jouw veiligheid. Er zijn camera’s geïnstalleerd om jouw veiligheid te garanderen tijdens een bezoek aan The Mint.

Station
de métro

Gelegen in het midden van een belangrijke verbindingspunt, is The Mint uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. The Mint is bereikbaar met de metro, tram en bus. De belangrijkste halte is het metrostation De Brouckère, rechtstreeks bereikbaar vanuit de winkelgalerij gelegen op -1.

Metro: lijn 1 (Weststation – Stockel) en lijn 5 (Erasmus – Hermann-Debroux).

Tram: lijnen 3, 4 en 32.

Bus: lijnen 29, 47, 66, 71 en 88

Parking

The Mint is vlot bereikbaar met de auto dankzij de grote ondergrondse parking met 600 plaatsen (Parking De Munt, ingang via de Wolvengracht) en de andere parkings in de buurt zijn: Schildknaap (490pl.), De Brouckère (484pl.).