Art for all of us

Wij nodigen u graag uit om samen met ons een mooi kunstwerk te creëren in de Anspach Galerij. Anspach en The Mint zijn op zoek naar helpende handen om kunst naar de winkelcentra en dus naar het hart van Brussel te brengen. En u kan ons daarbij helpen!

Van 23 februari tot 5 maart 2022 nemen de Anspach Galerij en The Mint Brussels, samen met een veertigtal andere winkelcentra en retailparken in België en Luxemburg, deel aan het grote kunst- en participatieproject ‘Art for All’. Dit is een initiatief van de BLSC, de Belgisch-Luxemburgse Raad voor de detailhandel en de winkelcentra.

Het doel: meer kunst in winkelcentra te brengen en de klanten onder te dompelen in de wereld van de kunst.

Anspach en The Mint zijn klaar om deze uitdaging aan te gaan… maar niet zonder uw hulp ! Wij willen in Anspach een groot kunstwerk van een Brusselse kunstenaar ontwerpen en tentoonstellen.

Hoe kunt u helpen?

Vanaf maandag 21 februari wordt in de Anspach Galerij een grote, participatieve wensboom geplaatst. Deze artistieke boom zal door onze deelnemers via workshops worden versierd met bloemen die uw boodschappen en wensen bevatten. Deze bloemen zullen gemaakt worden van lege plastic flessen.

Er worden workshops op verschillende dagen(14-18 uur) georganiseerd waar u uw wensen op de bloemen kunt schrijven en hiermee de boom kunt versieren:

 • Woensdag 23 februari 2022
 • Vrijdag 25 februari 2022
 • Zaterdag 26 februari 2022
 • Maandag 28 februari 2022
 • Dinsdag 1 maart 2022
 • Woensdag 2 maart 2022
 • Donderdag 3 maart 2022
 • Vrijdag 4 maart 2022
 • Zaterdag 5 maart 2022
 • Woensdag 9 maart 2022
 • Vrijdag 11 maart 2022
 • Zaterdag 12 maart 2022

En dat is nog niet alles: aan het eind van de workshops worden onder alle deelnemers van onze wensboom 2 gift cards ter waarde van 100 euro verloot. Laat uw contactgegevens achter bij onze verantwoordelijke en wie weet wint u wel een extra cadeau. De gift card is geldig in meer dan 30 winkels en voor een periode van één jaar.

Share on facebook
Facebook