Participatieve wensboom

Beste,

Allereerst wil ik u graag bedanken voor uw deelname aan ons project: de participatieve wensboom. het is dankzij u dat wij nu zo’n mooi kunstwerk in het winkelcentrum kunnen tentoonstellen. Een oprechte dank u wel!

Een laatste keer, willen we jullie hulp vragen voor ons mooie project. Het initiatief “Art for All” is natuurlijk ook een wedstrijd tussen de verschillende winkelcentra. Het project met de meeste stemmen wint deze culturele wedstrijd.  En het spannendste deel is nu net begonnen: het verzamelen van de stemmen voor het mooiste project. en voor dit deel, rekenen we nog een keer op jou.

Vanaf 25 maart kunt u via https://artforall.blsc.eu/nl/Participants/anspach stemmen voor het mooiste project. Wij vragen u hierbij om voor het project van Anspach en The Mint te stemmen en om uw achterban te vragen ook te stemmen.

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw inspanningen. Zonder jullie had dit project nooit een succes kunnen worden.

Facebook