Alter Smoke

Met de elektronische sigaret, herontdekt u de sensaties van een traditionele sigaret, zonder de nadelen ervan te ondervinden.

Gedaan met onaangename geuren op uw kledij, vingers of bij u thuis. Geen passief roken meer, en geen overdadige bedragen meer uitgeven aan sigaretten.

Wordt AlterSmoker!

Alter Smoke, europese leader van de elektronische sigaret; meer dan 60 smaken

Openingsuren:
10u- 19u maandag tot zaterdag

www.altersmoke.com

Decathlon Pop-up Store Golf

Alles voor golf!

Openingsuren:
10u- 19u maandag tot zaterdag

Decathlon

Decathlon, een vernieuwende keten met innoverende merken voor alle sporters.

Decathlon België, dat zijn 2.500 medewerkers die er elke dag opnieuw samen voor streven om het plezier en de voordelen van sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Passiemerken : Quechua, b’Twin, Kipsta of Tribord… en producten van internationale merken

Tel : 02 896 91 90

Openingsuren :
10u – 19u30 maandag tot zaterdag
www.decathlon.be

Esprit

Esprit is een internationaal fashion label, dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit.

Ongedwongen stijl, authenticiteit en een easy-going leven, vormen het hart van de filosofie van het merk. Deze positieve waarden manifesteren zich op elk niveau, van een relaxte tailoring tot aan de duurzame kwaliteit, het gebruik van natuurlijke materialen en verantwoorde productie.

Tel : 02 514 07 01

Openingsuren:
10u – 19u maandag tot zaterdag
1ste zondag van de maand : 12u – 18u

www.esprit.com

Flying Tiger

Vol verrassingen ! Iets voor elke gelegenheid !

Wij denken altijd aan jou als we producten voor onze winkels kiezen. Er komen elke maand 300 nieuwe producten in de winkels van Flying Tiger Copenhagen; van artikelen voor feestjes, interieur en speelgoed tot gadgets, leuke cadeaus en bekroond design. Voor verrassend betaalbare prijzen – we willen dat je je rijk voelt als je onze winkel bezoekt.

Tel : 02 420 01 39

Openingsuren :
10u- 19u maandag tot zaterdag

be.flyingtiger.com

Hairdis

Hairdis is een keten winkels die zowel de particulieren als de professionelen kappers- en schoonheidsproducten van kwaliteit wil aanbieden. Wij hebben met de grote kappers- en schoonheidsmerken partnerschapsovereenkomsten kunnen sluiten die ons nu in staat stellen om onze klanten meer dan 6000 referenties voor te stellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tel : 02 479 07 18

Openingsuren:
10u- 19u maandag tot zaterdag

www.hairdis.com

Hans Anders

Rechtvaardige prijs, kwaliteit en professioneel gekwalificeerd personeel !

Niemand betaalt graag te veel. Maar iedereen wil kwaliteit, ook voor een bril of een hoortoestel. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want goed zien en goed horen zijn volgens ons basisrechten.

Daarom ijvert Hans Anders al 30 jaar voor eerlijke prijzen.

Voor meer kwaliteit en minder geld. Voor meer service ook: we bieden u oplossingen, geen stress. En we laten u kiezen uit een mooie en grote collectie. Want er goed uitzien, dat is volgens ons ook een recht.

Tel : 02 427 52 24

Openingsuren:
10u- 19u maandag tot vrijdag
9u – 19u zaterdag

www.hansanders.be

Hema

Artikelen voor dagelijks gebruik met een origineel design: inrichting, kantoor, huis, baby, kinderen, zij & hem, vrije tijd, beauty, eten en koken.

Tel : 02 227 52 10

Openingsuren:
10u- 19u maandag tot zaterdag

www.hema.be

I'am

Het kleine accessoire dat je leven verandert!

I AM is een fascinerend merk van fantasiejuwelen voor vrouwen die weten wat ze willen.

I AM is een liefdesverklaring aan het vrouw-zijn, trendy of klassiek.

Ons label YSTRDY vult de collectie aan met textielaccessoires, horloges enz.

Tel : 02 479 78 56

Openingsuren:
10u – 19u maandag tot zaterdag

www.i-am.com

Ing

Bank & Verzekering

Tel : 02 226 35 40

Openingsuren :
9u -13u en 14 – 16u maandag tot vrijdag

www.ing.be

Kiabi

Kledingketen KIABI werd in 1978 in Frankrijk opgericht.

Kiabi heeft dameskleding, herenkleding, kinderkleding (meisjes en jongens) en heeft babykleding, schoenen en accessoires aangevuld met speciale collecties positiekleding, grote maten en lingerie. Daarnaast vind je bij Kiabi een breed gamma hedendaags woontextiel en decoratie.

Tel : 02 227 42 30

Openingsuren :
10u- 19u maandag tot zaterdag

www.kiabi.be

Mano

Mano is een Belgische keten die opgericht werd in 1992. Mano heeft ongeveer 30 winkels in België waar u schoenen en lederwaren kan aankopen dit in een aangename en vriendelijke omgeving.

Heren, dames, kinderen, iedereen kan er zich een pleziertje gunnen en modeartikelen en alom gewaardeerde sportmerken kopen.

Tel : 02 514 92 40

Openingsuren :
10u- 19u maandag tot zaterdag

www.mano.be

Market – Group Mestdagh

Wij willen supermarkten met een menselijke dimensie, nabij onze klanten, specialisten in wekelijks, dagelijks en praktisch verse producten, en gericht op de klantenbinding en de doeltreffendheid van hun aankopen van groot verbruik. Bakkerij Versheid en kwaliteit, groenten, slagerij,…

Tel : 02 899 92 65

Openingsuren :
7u – 21u maandag tot zaterdag

www.carrefourmarket-groupemestdagh.be

Medi-Market

Parafarmacie Medi-Market legt zich toe op gezondheid en schoonheidsverzorging met natuurlijke geneesmiddelen, voedings- en dieetproducten naast verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Tel : 02 226 01 20

Openingsuren :
10u- 19u maandag tot zaterdag

www.medi-market.be

NYX Professional Makeup

In minder dan 20 jaar tijd groeide NYX Professional Makeup uit tot de favoriete winkel van beauty lovers en make-up artists. Wat verklaart zijn succes? Een aanbod van meer dan 2.000 producten die professionele kwaliteit verzoenen met een zachte prijs.

Tel : 02 426 92 07

Openingsuren :
10u – 19u maandag tot zaterdag

www.nyxcosmetics.be

Sanifair (WC)

Welkom bij Sanifair, de openbare toiletservice tegen betaling. Uw welzijn is ons doel. Sanifair hanteert de ideale normen op het gebied van service, hygiëne, comfort en een eerlijk aanbod.

Openingsuren:
8u – 20u maandag tot vrijdag
9u – 21u zaterdag

www.sanifair.de

Tamaris

Tamaris staat voor comfortabele schoenen, een trendy look bij normale/klassieke kledingstijlen en damesschoenen in modekleuren en verschillende materialen.

Je vindt bij Tamaris ook een heel assortiment tassen en accessoires – alles voor een stijlvolle outfit van kop tot teen dus.

Tel : 02 217 21 63

Openingsuren:
10u – 19u maandag tot zaterdag

www.tamaris.com

Tui

TUI is marktleider in België en al meer dan 50 jaar actief. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan dag en nacht voor je klaar, ook op je bestemming.

Keuze uit meer dan 4.200 accommodaties voor autovakanties, vliegvakanties, dichtbijvakanties of extotische vakanties, sportvakanties of culturele, citytrips, cruises, rondreizen,….

Tel : 02 218 12 80

Openingsuren:
10u – 19u maandag tot zaterdag

www.tui.be

Ubiway

Deze boekhandel omvat naast een press shop ook een comfortabele co-workingruimte met plaats voor maximaal 60 personen. Het is een ideale plek om samen te komen of zelfs om te studeren. Ubiway verkoopt ook broodjes, opwarmgerechten, drank, koffie en zoete of hartige snacks om ter plaatse te nuttigen of mee te nemen.

Tel : 02 422 28 05

Openingsuren:
6u – 18u30 maandag tot vrijdag
7u – 18u zaterdag

www.ubiway.be

Uniqlo

Uniqlo lifewear. Gesublimeerde eenvoud.

Wat we oorspronkelijk ‘kleding voor elke dag’ noemden, werd door UNIQLO opnieuw uitgevonden als LifeWear. LifeWear is geen kortstondige mode, het zijn items van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken LifeWear-kleding door ze telkens weer te moderniseren en door er kleine en grote innovaties in aan te brengen die het dagelijks leven aangenamer maken.

Tel : 02 788 16 95

Openingsuren:
10u – 19u maandag tot zaterdag

www.uniqlo.com