Aksum Coffee

Aksum Coffee House serveert verse Ethiopische koffie. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevige dubbele espresso of een zachte latte, het verschil in smaak is duidelijk. Onze koffie is volledig biologisch en gemaakt van bonen met een unieke plaats van herkomst.

Naast koffie kun je bij ons ook eerlijke / Afrikaanse drankjes uitproberen: Senegalese kruidenthee, gezondheidsdrankjes op basis van baobab, frisdranken uit Ivoorkust, Zuid-Afrikaanse wijnen en Ethiopisch bier. Ons gebak is afkomstig uit een kleine lokale bakkerij. Terwijl je van je koffie geniet, kun je je oog laten dwalen over de werken van diverse kunstenaars die bij ons exposeren, vaak rond Afrikaanse thema’s. Je kunt bij ons ook terecht voor een Ethiopische koffieceremonie of een ontbijt.

Gratis Wifi gratuit

Openingsuren :
10u -19u maandag – zaterdag
open op zondag

www.aksumcoffeehouse.com

Mint & Basil

Ons ultieme doel bij Mint en Basil is om u te kunnen laten genieten van gezonde en uitgebalanceerde maaltijden, zonder daarbij op de smaak of het plezier van het eten in te hoeven leveren. Onze gerechten zijn gegarandeerd 100% natuurlijk, maar ook 100& Belgisch! Onze missie: Uw tevredenheid!

Tel : 02 354 72 17

Openingsuren :
7u – 20u van maandag tot vrijdag
8u – 19u op zaterdag & zondag

www.mintandbasil.be

Coffee Fellows

‘Feel at home’, dat is de slogan van Coffee Fellows. Zij profileren zich immers als een tweede thuis waar je je prettig voelt, waar je samenkomt met vrienden of familie en waar je van allerlei lekkers kunt genieten: bagels, chai thee, ontbijt, zoetigheden, verfrissende drankjes, speciale ‘winter’ of ‘zomer’-gerechten, …

Openingsuren:
7u30– 20u van maandag tot vrijdag
8u-21u zaterdag
9u à 20u op zondag

www.coffee-fellows.com

Galèt

Galét, meester in smaak en vernieuwing « Made in Belgium »

We willen u verleiden met onze natuurlijke en bovenal verrukkelijke producten, zoals onze zoete, warme wafels aangeboden met een keuze aan smaken waar je blij van wordt.

Ons assortiment lekkernijen telt er nu ook hartige wafels bij die de perfect alchemie behouden tussen schoonheid en smaak, dankzij de keuze voor hoogstaande producten, meesterlijk vormgegeven door onze Chef.

www.galet.be

Leonidas

100% VERS! Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variëteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% pure cacaoboter.

EDELE INGREDIËNTEN! Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines: echte Belgische chocolade als basis, verse boter, verse room en melk, hazelnoten uit Turkije, Morellokersen uit de Périgord, amandelen uit Italië, appelsienen uit Valencia, om er maar enkele te noemen.

Tel : 02 657 16 00

Openingsuren:
8u30 – 19u 30 van maandag tot vrijdag
9u30 – 19u30 zaterdag

www.leonidas.be

Valentime's

Valentime’s is de ideale plek voor een ontbijt of snelle lunch, in hartje Brussel. Naast een gevarieerde drankenkaart bieden wij elke ochtend verse luxebroodjes, ter plaatse gebakken, en ‘s middags een ruime keuze aan belegde broodjes en panini.

Tel : 02 218 21 40

Openingsuren:
7u30 – 19u, van maandag tot vrijdag
9h – 19h op zaterdag

Fideliteit : Joyn, Qustomer et Citylife

www.valentimes.be

Vitalgaufre

Welkom bij Vitalgaufre, België’s wafelspecialist bij uitstek. Al sinds 1998 staan we garant voor de allerhoogste kwaliteit en bestaat onze missie erin om van de Luikse wafel, toch wel een hoogtepunt in de Belgische culinaire traditie, overal ter wereld een bekend begrip te maken.

De Luikse wafel werd in de XVIIIe eeuw ontwikkeld, speciaal voor de prins-bisschop van de stad. Perfect gebakken, lichtjes gekarameliseerd, heerlijk geurend naar vanille en verrukkelijk zacht en knapperig van de eerste tot de laatste hap.

Uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en op ambachtelijke wijze bereid, zijn wij altijd trouw gebleven aan het oorspronkelijke recept, dat hier bij Vitalgaufre al twintig jaar tot op de letter wordt gevolgd… Dat noemt men nu traditie.

Openingsuren :
10u -19u30 maandag – zaterdag

www.vitalgaufre.com

You wok

Een gezonde en evenwichtige keuken.

Een eeuwenoude traditie in een vernieuwend, asiatrendy concept.

Een vluchtig hapje maar eveneens een gezond hapje: dat is de uitdaging die velen zichzelf opleggen elke dag opnieuw. Een belangrijk deel van Aziatische keuken baseert zich op verschillende culinaire deugden voor haar specialiteiten. YouWok inspireert zich op die kennis over de kunst van het gezond en snel koken en associeert het concept met de wok-op-maat, waarbij meer dan 200 verschillende bereidingswijzen aangeboden worden. Van het garnituur tot de sauzen en uiteraard het basisbestanddeel: heerlijke noedels of gearomatiseerde rijst. Smakelijk!

Openingsuren:
maandag – donderdag : 10u30 – 24u
vrijdag en zaterdag tot 2u s ’morgen
zondag 11uu – 24u

www.youwok.be

Weyn's Honing Miel

Anno 1968 ontsprong Weyn’s Honingbedrijf aan de geest van Edmond Weyn, een rasechte Waaslander met een zuivelverleden.

Weyn kreeg de honingsmaak te pakken en bouwde zijn plan uit te Beveren-Waas, waar de eerste vestiging tot op heden trouw haar dienst bewijst als productieatelier. Weyn’s Honingbedrijf slaagde erin zich te profileren als één van de voornaamste Belgische ondernemingen binnen de honingbranche, iets wat mogelijk werd gemaakt door de kritische eisen inzake kwaliteit en respect voor de bij die vanaf het begin voorop werden geplaatst.

In navolging van Edmond Weyn en geïnspireerd door zijn passie, wordt Weyn’s honing vandaag nog op een artisanale manier verwerkt en aan de man gebracht.

Volgens diezelfde overtuiging, met Hugo Willems als stuurman, breidde Weyn’s Honingbedrijf de laatste jaren zijn assortiment uit tot meer dan zestig soorten.

Ons bedrijf streeft naar kwaliteit en verzet zich tegen de massaproductie die de honingwereld meer en meer dreigt te ontsieren. Uit ontzag voor de bijenkolonie en honing als landbouwproduct, bieden wij zuivere en natuurlijke waar aan. Voor wie echt(e) honing wil.

Tel : 02 511 36 57

Openingsuren:
10u – 19u maandag tot zaterdag
vrijdag 10u – 19u30

www.weynshoning.be